Southpaw WINACTIE

Vanaf 13 januari ligt Southpaw in de winkelschappen. Hierin maken we kennis met bokser Billy ‘The Great’ Hope, een indrukwekkende transformatie van Jake Gyllenhaal. Billy is een veelgeprezen bokskampioen die door het noodlot alles in zijn leven verliest. Hij moet daardoor zich letterlijk terugvechten in het leven. Hij krijgt hierbij hulp van de sympathieke oud-bokser Tick (Forest Whitaker). Ook Rachel McAdams, Rita Ora en 50 Cent spelen een rol in de film, rapper Eminem verzorgt de soundtrack. De regie ligt in handen van Antoine Fuqua, eerder verantwoordelijk voor kassuccessen als The Equalizer, Olympus Has Fallen en Training Day.

Het geluk wil dat eOne Benelux ons rijk bedeeld heeft en wij drie exemplaren van Southpaw op Blu-ray mogen weggeven aan jullie en die wil jij natuurlijk winnen! Het binnenhalen van deze Blu-ray hebben we gelukkig heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke rol in de gelijknamige film brak acteur Jake Gyllenhaal in 2001 definitief door?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 januari 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 januari, 2016