Space Jam 4K WINACTIE

NBA-ster Michael Jordan vormt een team met Bugs Bunny en de rest van zijn vrienden in een basketbalwedstrijd die belangrijker is dan alle vorige – het lot van de Aarde hangt af van het resultaat. Het probleem is ontstaan omdat een binnenvallend buitenaards ras, de Nerdlucks, Bugs en de rest van de Looney Tunes willen ontvoeren en gebruiken als toeristische attractie op Moron Mountain. Bill Murray speelt ook een rol in deze live-action en animatiefilm mix.

Space Jam is sinds 7 juli beschikbaar op 4K Ultra HD.

SYNOPSIS
Basketbalsuperster Michael Jordan wordt door Bugs Bunny overgehaald om de wedstrijd van zijn leven te spelen tegen een stel buitenaardse monsters. De inzet is de vrijheid van onze tekenfilmhelden. Lukt het Jordan om de aliens met een slam dunk te verslaan en zijn nieuwe Looney-vrienden uit de penarie te helpen?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij drie 4K UHD exemplaren van deze live-action animatiefilm weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Noem nog twee andere NBA-basketbalspelers, naast Michael Jordan, die te zien zijn in Space Jam?

Let op:
De actie loopt tot en met 4 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 juli, 2021

Trailer