Space Jam: A New Legacy WINACTIE

Bereid je voor op de basketmatch van het jaar in het gezelschap van LeBron ‘King’ James, Bugs Bunny, Daffy Duck en andere Tunes in Space Jam: A New Legacy!

Trek je basketschoenen aan, slam dunk jezelf in de zetel en geniet thuis van een heerlijke trip naar het land waar de grootste basketsterren en de gekste tekenfilmhelden het terrein onveilig maken. Naast LeBron James maken onder andere ook Don Cheadle en Sonequa Martin-Green hun opwachting in de film.

Space Jam: A New Legacy is sinds kort beschikbaar:
10 november – EST via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
24 november – VOD via Pathé Thuis, Ziggo, KPN, Apple TV, Amazon Prime Video, Google Play, YouTube, Microsoft Xbox & Rakuten TV.
24 november – 4K Ultra HD (+ Steelbook), Blu-ray™ en DVD.

SYNOPSIS
Welkom bij de Jam! Wanneer NBA-kampioen en cultureel icoon LeBron James en zijn zoontje Dom door een AI-schurk opgesloten worden in een digitale ruimte, moet LeBron iedereen veilig thuis zien te krijgen door Bugs, Lola Bunny en de hele bende notoir ongedisciplineerde Looney Tunes naar een overwinning op het veld te leiden. De tegenstanders zijn de gedigitaliseerde kampioenen van de AI: een verbeterde selectie NBA- en WNBA-sterren zoals je nog nooit hebt gezien. De ‘Tunes’ nemen het op tegen de schurken in een voor LeBron ongekend zwaarwegende uitdaging die zijn band met zijn zoon opnieuw definieert en de kracht van jezelf blijven belicht. De klaar-voor-de-actie ‘Tunes’ lappen alle regels aan hun laars, geven hun unieke talenten een boost en verrassen zelfs ‘King’ James door het spel op hun eigen manier te spelen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-, twee Blu-ray en twee 4K UHD-exemplaren van deze live-action film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd, Blu-ray óf 4K UHD aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
In Space Jam: A New Legacy zien we LeBron ‘King’ James, maar welke basketballegende zagen we in Space Jam uit 1996?

Let op:
De actie loopt tot en met 8 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd, Blu-ray of 4K UHD bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
1 december, 2021

Trailer