Spartacus 4K WINACTIE

Spartacus na 60 jaar voor het eerst op 4K Ultra HD! De 4K Ultra HD van Spartacus is vanaf 26 augustus overal verkrijgbaar.

Spartacus is het legendarische verhaal van de moedige gladiator Spartacus (Kirk Douglas) die een triomfantelijke Romeinse slavenopstand leidde. Het genre definiërende epos van regisseur Stanley Kubrick is een waargebeurd relaas van de eeuwige strijd van de mens voor zijn vrijheid. Een ontroerend drama over liefde en toewijding, waarin geschiedenis en spektakel hand in hand gaan. Voor het eerst op 4K Ultra HD.

Met dank aan Universal Pictures mogen wij een 4K exemplaar weggeven van deze klassieker! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke bekende Amerikaans scenarist en schrijver die jaren op de zwarte lijst van Hollywood stond, was verantwoordelijk voor het scenario van Spartacus?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 23 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 september, 2020

Trailer