Spectre Blu-ray WINACTIE

Vanaf vandaag ligt Spectre in de winkelschappen, het alweer 24ste avontuur van de Britse geheim agent.

Synopsis:
Als MI5 en MI6 na een reorganisatie samengevoegd worden, ontstaat de nieuwe Joint Intelligence Service met C aan het roer. Om verdere veranderingen door te voeren heeft hij zijn zinnen gezet op het nieuwe ‘Nine Eyes’ systeem, een samenwerking van negen landen die de ‘00’-sectie overbodig moet maken in de toekomst. Ondertussen heeft Bond genoeg andere problemen aan zijn hoofd nadat hij door een stunt in Mexico-Stad geschorst wordt door M. Het houdt hem niet tegen om het spoor van een ring te volgen die hem naar Rome voert, waar hij wordt geconfronteerd met SPECTRE. Met hulp van collega’s die hun eigen baan in gevaar brengen en de belofte aan een oude bekende komt Bond langzaam achter de waarheid van dit mysterieuze syndicaat.

Sam Mendes is terug als regisseur van Spectre en Daniel Craig is voor de vierde keer als 007 te zien. Spectre is geproduceerd door Michael G. Wilson en Barbara Broccoli. Het scenario is geschreven door John Logan, Neal Purvis en Robert Wade.

Het is een release die 20th Century Fox groot viert en wij delen daar graag in mee.

Voor deze actie mogen wij dan ook exclusief, drie fraaie video’s tonen:
– SPECTRE: Bond’s Biggest Opening Sequence
– SPECTRE: Supercars
– SPECTRE: Introducing Lea Seydoux and Monica Bellucci

Namens 20th Century Fox Home Entertainment en Lewis mogen wij daarnaast een Blu-ray exemplaar van de film weggeven. Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres in het invulformulier hieronder achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke Britse zanger was verantwoordelijk voor de titelsong van Spectre?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 maart 2016. Daarna gaan nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 maart, 2016