Spider-Man: Far From Home WINACTIE

Spider-Man: Far from Home’ speelt zich af na de gebeurtenissen van ‘Avengers: Endgame’. Peter Parker gaat met zijn vrienden op zomervakantie door Europa. Tijdens deze vakantie wordt hij benaderd door Nick Fury in een missie om het mysterie rondom verschillende aanvallen van elementaire wezens te ontrafelen. Tijdens deze ontrafeling ontmoet hij ook mede-superheld Mysterio. Deze Spider-Man film heeft een opvallend Nederlands tintje doordat Parker geheel onbedoeld terecht komt in Nederlandse cel met o.a. onze eigen Jeroen van Koningsbrugge.

Sony Pictures Entertainment brengt speciaal voor de release van ‘Spider-Man: Far From Home’ een exclusieve 3 disc 4K Ultra HD steelbook in gelimiteerde oplage uit. De steelbook bevat de UHD-movie disc, een Blu-ray movie disc en een Blu-ray bonus disc met allerhande exclusief bonusmateriaal.

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray, dvd, UHD en Blu-ray 3D: 13/11/2019
∙ Digital download: 31/10/2019
∙ Video on Demand: 13/11/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij twee dvd én twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke nieuwe aanvulling aan het Marvel Cinematic Universel! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Welke twee acteurs kropen, naast Tom Holland, sinds 2002 in de huid van je vriendelijke buurt held Spider-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
28 november, 2019

Trailer