Spider-Man: Far From Home WINACTIE

Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned, MJ en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Vanaf 4 juli is SPIDER-MAN: FAR FROM HOME in de bioscopen te zien.

Peter Parker (Tom Holland) is terug in Spider-Man™: Far From Home, het nieuwste deel in de Spider-Man™: Homecoming-franchise! Onze vriendelijke superheld besluit om mee te gaan met Ned (Jacob Batalon), MJ (Zendaya) en de rest van zijn vrienden op een vakantie naar Europa. Peters plan om het superheldenbestaan een paar weken achter zich te laten valt al snel in het water: met tegenzin gaat hij ermee akkoord om Nick Fury (Samuel L. Jackson) te helpen het mysterie te ontrafelen achter een aantal onverklaarbare aanvallen, die in heel Europa voor grote chaos zorgen!

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij 2 pakketten weggeven met daarin niet alleen vrijkaarten, maar ook een waterfles, een figurine en een duffle bag! Wil jij kans maken op een van die drie pakketten? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs kropen, naast Tom Holland, sinds 2002 in de huis van je vriendelijke buurt held Spider-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 juni, 2019

  Trailer