Spider-Man: Homecoming WINACTIE

Vanaf 15 november ligt SPIDER-MAN: HOMECOMING in de schappen. Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint hierin zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.

​​Verschijningsdatum:
∙ Digitaal: 08/11/2017
∙ DVD & Blu-ray: 15/11/2017

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een dvd én een Blu-ray exemplaar weggeven van deze heerlijke superheldenfilm. Wil jij deze film aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd of Blu-ray aan en beantwoord de volgende vraag:
Welke twee acteurs kropen, naast Tom Holland, sinds 2002 in de huis van je vriendelijke buurt held Spider-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd danwel Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  15 november, 2017

  Trailer