Spider-Man: Homecoming WINACTIE

Vanaf 6 juli is SPIDER-MAN: HOMECOMING in de bioscopen te zien. Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint hierin zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij maar liefst 3 pakketten weggeven met daarin een OV-kaarthoes en een zonnebril! Wil jij kans maken op een van die drie pakketten? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke twee acteurs kropen, naast Tom Holland, sinds 2002 in de huis van je vriendelijke buurt held Spider-Man?

Let op:
De actie loopt tot en met 9 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  2 juli, 2017

  Trailer