Spider-Man: Into The Spider-Verse WINACTIE

Vanaf 20 december draait SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE (Spider-Man: Into the Spider-Verse introduceert Miles Morales, een tiener uit Brooklyn, en laat de eindeloze mogelijkheden zien van het Spider-Versum, waar meer dan één persoon het masker kan dragen.

What makes you different is what makes you Spider-Man. Phil Lord en Christopher Miller, de creatieve geesten die eerder verrasten met The Lego Movie en 21 Jump Street, zorgen met hun unieke talenten voor een frisse kijk op een ander Spider-Man Universum, met een baanbrekende visuele stijl die de eerste is in zijn soort.

In samenwerking met Sony Pictures Releasing en Triple P Entertainment mogen wij 2 pakketten weggeven met niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een polsbandje, een oplader en een character figurine! Wil jij zo’n pakket winnen? Laat je naam en e-mailadres achter én geef antwoord op de volgende vraag:
Sinds de millenniumwisseling zagen we meerdere Spider-Man films voorbij komen. Noem twee acteurs die de webslingeraar gestalte gaven?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
16 december, 2018

Trailer