Spider-Man: Into the Spider-Verse WINACTIE

Spider-Man: Into the Spider-Verse won de BAFTA, Golden Globe en Oscar voor Beste Animatiefilm. De animatiefilm is een van de weinige niet-Disney-films die sinds het bestaan van de Oscars (2001), in deze categorie wint.

In Spider-Man: Into the Spider-Verse maken we kennis met Miles Morales, een tiener uit Brooklyn. Hij ontdekt de eindeloze mogelijkheden van het Spider-Verse, waar ook anderen het masker van Spider-Man dragen. Miles en zijn nieuwe vrienden nemen het op tegen Kingpin, een rasechte schurk die het de nieuwe vrienden flink lastig maakt. Slagen ze erin Kingpin een lesje te leren?

De Amerikaanse stemmencast bestaat onder andere uit Shameik Moore, Jake Johnson en Nicolas Cage. In Nederland lenen bekende namen als Ronnie Flex, Thijs Römer, Levy van Kempen en Kim van Kooten hun stem aan de personages.

Phil Lord en Christopher Miller, de creatievelingen achter o.a. The Lego Movie en 21 Jump Street, geven met hun unieke talent een frisse kijk op de wereld van Spider-Man. Ze gebruiken hiervoor een grensverleggende en ongeëvenaarde visuele stijl.

Verschijningsdatum:
∙ Op Blu-ray, Blu-ray 3D, dvd en UHD: 30/04/2019
∙ Digital download: 19/04/2019
∙ On demand: 30/04/2019

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij niet alleen twee standaard Blu-ray exemplaren weggeven van deze film, maar ook twee hele fraaie Blu-ray steelbook versies! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur aan, en beantwoord de volgende vraag:
Sinds de millenniumwisseling zagen we meerdere Spider-Man films voorbij komen. Welke acteur is binnenkort als Spider-Man te zien in Spider-Man: Far From Home?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de dvd of Blu-ray of steelbook Blu-ray zullen bezorgen. Bij het meedoen aan de actie ding je automatisch mee naar de superprijs. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  29 april, 2019

  Trailer