Spies in Disguise (Spionnengeheimen) WINACTIE

SPIES IN DISGUISE, in Nederland ook bekend als SPIONNENGEHEIMEN, is een humoristische animatiefilm voor jong en oud en sinds 20 april beschikbaar als download, sinds 27 april te huur via VOD, en sinds 13 mei verkrijgbaar op Blu-Ray & dvd.

In deze humoristische en soms spannende tekenfilm zijn superspion Lance Sterling (Will Smith) en wetenschapper Walter Beckett (Tom Holland) op elkaar aangewezen om de wereld te redden. Dat verloopt alleen niet van een leien dakje. De combinatie van zeer uiteenlopende persoonlijkheden, hilarische gebeurtenissen en sublieme vertolkingen van onder andere topacteur Will Smith, maken van Geheim Agent Roekoeloos een groot kijkplezier, voor jong en oud!

Synopsis
Superspion Lance Sterling en wetenschapper Walter Beckett zijn gedwongen de handen ineen te slaan om de wereld te redden als Lance onbedoeld en onomkeerbaar verandert in het moedigste, wildste en prachtigste wezen op aarde… een duif! Een avontuurlijke animatie vol actie en humor van de makers van Ice Age en Rio.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze heerlijke film. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag:
Welke Amerikaanse countryzangers is in de film te horen als Joy Jenkins, het hoofd van H.T.U.V. (kort voor for Honor, Trust, Unity and Valor)?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juni. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
20 juni, 2020

Trailer