Spiral – From The Legacy Of Saw WINACTIE

Een sadistisch genie wil gerechtigheid en neemt het heft in eigen handen. Werkend in de schaduw van een legendarische inspecteur (Samuel L. Jackson), krijgen agent Banks (Chris Rock) en zijn partner (Max Minghella) de leiding in het onderzoek naar de wrede moorden, die herinneringen oproepen aan het duistere verleden van de stad. Zonder het te beseffen, wordt Banks een pion in het verdorven spel van de moordenaar.

Vanaf 24 november ligt SPIRAL – FROM THE LEGACY OF SAW in de schappen op dvd én Blu-ray en is de film ook digitaal beschikbaar.

Met dank aan Belga Films mogen wij twee Blu-ray exemplaren voor deze nagelbijter weggeven. Wil jij een Blu-ray exemplaar aan jouw collectie toevoegen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de acteur die in alle voorgaande Saw-films te zien was als John Kramer / Jigsaw?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars, die wij zo snel mogelijk de Blu-ray zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  14 december, 2021

  Trailer