Spiral: From the Legacy of Saw WINACTIE

Een nieuw verhaal in de Saw wereld met onder anderen Chris Rock. Samuel L. Jackson en Marisol Nichols!

Een sadistisch genie hanteert een eigen gestoorde vorm van gerechtigheid in Spiral, het angstaanjagende nieuwe hoofdstuk uit de Saw-reeks. Werkend in de schaduw van een vooraanstaand politieveteraan (Samuel L. Jackson), nemen de brutale detective Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) en zijn onervaren partner (Max Minghella) de leiding in een angstaanjagend moordonderzoek dat doet denken aan het duistere verleden van de stad. Terwijl het mysterie zich verder verdiept, bevindt Zeke zich onbewust in het centrum van het verdorven spel van de moordenaar.

SPIRAL: FROM THE LEGACY OF SAW is vanaf 10 juni in de bioscoop te zien.

Met dank aan Independent Films mogen wij een supergaaf merchandise pakket weggeven. Hierin vind je een muismat, flesopener sleutelhanger en usb stick (64 GB en lijkt precies op de usb stick in de film!). Wil jij dat pakket bemachtigen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de regisseur van Spiral: From the Legacy of Saw, die hier terugkeert nadat hij eerder verantwoordelijk was voor Saw II, Saw II en Saw IV?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het pakket zullen toesturen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
5 juni, 2021

Trailer