Spirit Ongetemd WINACTIE

SPIRIT ONGETEMD is een groots avontuur over Lucky Prescott, een eigenzinnig meisje dat op zoek is naar een plek waar ze zich thuis voelt en bevriend raakt met een wild paard genaamd Mustang. Deze nieuwe animatiefilm is het volgende hoofdstuk in het populaire verhaal van DreamWorks Animation.

SPIRIT ONGETEMD ligt sinds 1 december in de schappen op Blu-ray™ & DVD

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef je eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke jonge n Nederlands zangeres, musicalactrice, actrice en stemactrice heeft voor de Nederlandse versie de stem ingesproken van Fortuna “Lucky” Prescott?

Let op:
De actie loopt tot en met 6 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 februari, 2022

Trailer