Split WINACTIE

Vanaf 19 januari is SPLIT in de Nederlandse bioscopen te zien. Kevin (James McAvoy), die lijdt aan een meervoudige persoonlijkheidsstoornis, wordt door een van de persoonlijkheden die in hem leeft, aangezet tot het ontvoeren van drie tienermeisjes waaronder de scherpzinnige Casey (Anya Taylor-Joy, The Witch). Samen met zijn vertrouwde psychiater Dr. Fletcher (Betty Buckley) moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met alle persoonlijkheden die in hem schuilen.

Split is de nieuwe film van M. Night Shyamalan en dat is altijd iets om naar uit te kijken. Wij zijn dan ook blij dat wij een setje vrijkaarten én een fraai t-shirt mogen weggeven. Wil jij weten hoe jij deze kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Met welke film, bekend van zijn ondertussen klassieke plottwist, brak regisseur Shyamalan door in 1999?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het shirt en de vrijkaarten zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  11 januari, 2017