Springvloed WINACTIE

Sinds 21 juni ligt het eerste seizoen van SPRINGVLOED in de schappen. In het licht van de volle maan wordt in 1990 een sadistische moord gepleegd op het Zweedse eiland Nordkoster. 25 jaar later is de zaak nog steeds onopgelost. Olivia Rönning, politieagente in opleiding, krijgt de zaak toegewezen. Al snel realiseert ze zich dat ze op zoek moet naar hoofdcommissaris Tom Stilton, die destijds het onderzoek leidde. Er is alleen één probleem – hij lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Stilton blijkt dakloos te zijn geworden en wil niet herinnerd worden aan zijn oude leven of een oude, onopgeloste zaak. Toch ontstaat een eigenaardige vriendschap tussen de twee. Samen komen ze steeds een stapje dichter bij de oplossing van de moord…

Ter ere van deze release heeft Lumière ons een dvd én een Blu-ray exemplaar ter beschikking gesteld. Nu wil jij natuurlijk weten hoe jij kans maakt op de deze fantastische nieuwe serie? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, je eventuele voorkeur voor een Blu-ray of dvd en geef antwoord op de volgende vraag:
Wat is de originele Zweedse titel van Springvloed?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 juli 2016. Vervolgens nemen wij contact op met de prijswinnaars, waarna wij ons uiterste best gaan doen om de Blu-ray danwel dvd bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 juli, 2016

Meer lezen over