Stalker WINACTIE

Lumière brengt Stalker 12 maart uit op DVD, Blu-ray en lumiereseries.com. Het is de 2K digitaal gerestaureerde versie van Andrei Tarkovsky’s meesterwerk uit 1979

Stalker is de laatste film die regisseur Andrei Tarkovsky (Het offer, Nostalgia, Solaris) maakte in de Sovjet-Unie. De metafysische reis door een raadselachtig, postapocalyptisch landschap is een unieke cinematografische belevenis. Een gids voert een schrijver en een professor naar het hart van de Zone, een verboden gebied waar ooit een ramp plaatsvond. De drie mannen gaan er op zoek naar de Kamer, een plek waar volgens verhalen je diepste wensen in vervulling gaan.

Tarkovsky creëerde voor dit meesterwerk – naar de sciencefictionroman Bermtoeristen van Arkadi en Boris Stroegatski – een magische wereld, rijk aan vervreemdende details en een ongrijpbare sfeer. Is het een religieuze allegorie, een commentaar op de politieke situatie, een bespiegeling over film zelf? Het intrigerende Stalker daagt de kijker uit met zijn vele mogelijke betekenissen.

In samenwerking met Lumière mogen wij een dvd én Blu-ray exemplaar van deze cultklassieker weggeven. Wil jij die aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw naam en e-mailadres achter, geef jouw eventuele voorkeur voor dvd óf Blu-ray aan en geef antwoord op de volgende vraag:
Hoe heet de laatste film van Andrei Tarkovsky, die verscheen in 1986, tevens het jaar dat Tarkovsky overleed?

Let op:
De actie loopt tot en met 28 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd en Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
21 maart, 2019

Trailer

Meer lezen over