Stand by Me 4K WINACTIE

In een klein dorpje in Oregon zoekt een groep vrienden – de gevoelige Gordie (Wil Wheaton), de stoere Chris (River Phoenix), de flamboyante Teddy (Corey Feldman) en de angstige Vern (Jerry O’Connell) – het lichaam van een vermiste tiener. Omdat ze helden willen zijn in de ogen van het dorp, gaan ze op een onvergetelijke tweedaagse tocht waarin zelfontdekking centraal komt te staan. Als ze de pestkoppen van het dorp tegenkomen, ontdekken de jongens een kracht waarvan ze niet wisten dat ze hem hadden.

Verschijningsdatum
∙ Op 4K Ultra HD: 02/12/2020

In samenwerking met Sony Pictures Home Entertainment en Weber Shandwick mogen wij een exemplaar van deze 4K Ultra HD release weggeven! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke acteur, die later veel succes had als Jack Bauer in de televisieserie 24, is in Stand by Me te zien als bullebak Ace Merrill?

BELANGRIJK:
Voor het spelen van deze 4K release is een speciale 4K-speler nodig! Deze disc speelt dus NIET op een gewone dvd óf Blu-ray speler!

Let op:
De actie loopt tot en met 14 januari. Daarna nemen wij contact op met de winnaar, die wij zo snel mogelijk het 4K exemplaar zullen bezorgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
7 januari, 2021

Trailer