Star Trek Beyond WINACTIE

Sinds 7 december ligt STAR TREK BEYOND in de schappen. De U.S.S. Enterprise wordt hierin op een reddingsmissie gestuurd naar één van de uithoeken van de ruimte, waar ze worden aangevallen door Krall, een meedogenloze vijand van de Federatie. Kapitein Kirk, Spock en de rest van de bemanning worden van elkaar gescheiden wanneer ze een crashlanding maken en vast komen te zitten op een vijandige planeet. Ze moeten al hun hoop stellen in Jaylah, een rebelse alien krijgster, de enige die hen kan helpen om van de planeet af te komen. Kunnen ze Kralls dodelijke leger stoppen voordat er een galactische oorlog uitbreekt?

Star Trek Beyond is het lang verwachte nieuwe deel van de populaire Star Trek franchise, gecreëerd door Gene Roddenberry. Het derde deel is opnieuw geproduceerd door J.J. Abrams (Star Wars: The Force Awakens) en dit keer geregisseerd door Justin Lin (Fast Five, Fast & Furious 6).

Met dank aan Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar van deze supervette film vergeven. Wil jij weten hoe jij die kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur speelt hier de rol van Spock, waarmee hij het stokje overnam van Leonard Nimoy?

Let op:
De actie loopt tot en met 17 december 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
10 december, 2016