Star Trek: Discovery – seizoen 1 WINACTIE

Eén van de meest iconische en invloedrijke tv-series ooit keert terug op 21 november, want dan verschijnt het debuutseizoen van STAR TREK: DISCOVERY: SEIZOEN 1 op Blu-ray en dvd van CBS Home Entertainment en Paramount Home Media Distribution. De Blu-ray- en dvd-boxsets bestaan elk uit vier discs met daarop alle 15 afleveringen van het eerste seizoen van de CBS All Access-serie, samen met een schat aan interessante featurettes en andere speciale extra’s.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een flink gevuld Blu-ray exemplaar van het volledige eerste seizoen van Star Trek: Discovery weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze muzikale vraag:
Hoe heet de stemactrice die verantwoordelijk is voor de stem van de Discovery Computer?

Let op:
De actie loopt tot en met 26 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
19 november, 2018

Trailer