Star Trek: Discovery – seizoen 2 WINACTIE

Sinds 27 november ligt het tweede seizoen van STAR TREK: DISCOVERY in de schappen. Nadat de crew van de U.S.S. Discovery een noodsignaal ontvangt van de U.S.S. Enterprise, bundelen zij hun krachten met Captain Christopher Pike voor een nieuwe missie. Zeven mysterieuze rode signalen moeten worden onderzocht. Ook is er een onbekend figuur op de radar verschenen: een wezen wat zichzelf de Rode Engel noemt. Officier Michael Burnham wordt gedwongen om haar verleden onder ogen te zien wanneer een bekende opduikt: haar vervreemde broer, Spock.

Met dank aan Universal Pictures International Netherlands en Triple P Entertainment mogen wij een flink gevuld Blu-ray exemplaar van het volledige tweede seizoen van Star Trek: Discovery weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je naam en adres achter én geef antwoord op deze muzikale vraag:
Welke actrice geeft gestalte aan officier Michael Burnham?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij de winnaar op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 december, 2019

  Trailer