Star Trek: Lower Decks – seizoen 1 WINACTIE

De schrijver en producent van Rick & Morty neemt ons mee naar een plek waar we nog nooit eerder geweest zijn… het benedendek! We volgen in deze afleveringen de ongehoorzame Beckett Mariner, aspirant kapitein Brad Boimler, groentje D’Vana Tendi en halve cyborg Sam Rutherford. Samen met hen ontdekken we alle mysterieuze hoeken van ons heelal, dit zonder enige ervaring en met nog minder autoriteit. Star Trek: Lower Decks Seizoen 1 bevat 2 uur exclusieve extra’s en telt een paar speciale gasten zoals: John de Lancie, Jonathan Frakes en Marina Sirtis uit Star Trek: New Generation.

26-11-2021 te koop op DVD en Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de schrijver en producent van Rick & Morty die ook verantwoordelijk is voor Star Trek: Lower Decks?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 februari. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
26 januari, 2022

Trailer

Meer lezen over