Star Trek: Lower Decks – seizoen 2 WINACTIE

Seizoen twee van de Emmy- genomineerde animatieserie Star Trek: Lower Decks is grootser, grappiger en meer Star Trek dan ooit tevoren! In deze komische Star Trek spin-off voor volwassenen volg je de belevenissen van de laagste bemanningsleden aan boord van het minst belangrijke Starfleet ruimteschip: de USS Cerritos. Tussen hun avonturen en sci-fi missies door proberen ze ook nog een normaal sociaal leven op te bouwen.

Deze 2-disc Blu-ray bevat alle hilarische afleveringen van seizoen twee plus meer dan een uur aan bonus materiaal, animaties, commentaren en nog veel meer. Gemaakt door Emmy Award-winnaar Mike McMahan (Rick and Morty, Solar Opposites) en met (gast)stemmen van o.a. Jonathan Frakes (William T. Riker in Star Trek: The Next Generation) en Robert Duncan McNeill (Tom Paris in Star Trek: Voyager).

16-09-2022 te koop op Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de schrijver en producent van Rick & Morty die ook verantwoordelijk is voor Star Trek: Lower Decks?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 oktober. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 oktober, 2022

Trailer