Star Trek: Picard – seizoen 1 WINACTIE

In Star Trek: Picard neemt een nieuwe crew, met hulp van een paar oude bekenden, het op tegen een legioen aan gevaarlijke vijanden.
Veertien jaar nadat kapitein Jean-Luc Picard met pensioen ging bij Starfleet, is Patrick Stewart terug om zijn werkzaamheden te hervatten. Na de vernietiging van de planeet Romulus zien wij hoe Picard op onderzoek uitgaat om een reeks mysterieuze gebeurtenissen uit zijn verleden op te lossen.

Van makers Alex Kurtzman, Pulitzer Prize-winnende auteur Michael Chabon, OSCAR®-winnaar Akiva Goldsman (A Beautiful Mind) en Star Trek auteur Kirsten Beyer

19-03-2021 te koop op DVD en Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de androïde van het Soong-type, opnieuw gespeeld door Brent Spiner, die net als Picard terugkeert in deze serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 april. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 april, 2021

  Trailer