Star Trek: The Motion Picture 4K WINACTIE

De ‘Directors cut’ waar Star Trek fans al meer dan 20 jaar naar uitkijken!

In Star Trek – The Motion Picture vernietigt een onbekende buitenaardse indringer drie krachtige Klingon-cruisers. Kapitein James T. Kirk keert stoutmoedig terug aan het roer van een pas getransformeerde USS Enterprise om het bevel over te nemen. Dit gewaagde avontuur was het begin van één van de langstlopende filmfranchises aller tijden en bevat de cast van de originele Star Trek-serie, waaronder William Shatner, Leonard Nimoy, DeForest Kelley, George Takei, Nichelle Nichols, Walter Koenig en James Doohan.

Deze nieuwe HD versie van Robert Wise’s ‘directors cut’ is zorgvuldig gerestaureerd en geremasterd in 4K Ultra HDR-10 en Dolby Vision voor optimaal beeld en Dolby Atmos voor meeslepend geluid. Deze versie bevat verbeterde en soms ook volledig vernieuwde special effects. Deze onmisbare release bevat een bonusschijf met uren aan nieuwe en oudere speciale features, waaronder behind the scenes beelden en verwijderde scènes.

16-09-2022 te koop op Blu-ray

In samenwerking met Dutch Filmworks mogen wij twee 4K UHD- exemplaren van deze film weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag om kans te maken:
Hoe heet de acteur en Rescue 911-presentator die jarenlang, en hier voor het eerst, te zien was als Kapitein James T. Kirk?

Let op:
De actie loopt tot en met 5 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om het 4K UHD exemplaar bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
29 oktober, 2022

Trailer