Star Wars: The Rise of Skywalker WINACTIE

Sinds 5 juni ligt de afsluitende film van de sequel trilogie in de schappen; STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER!

Een jaar later na de gebeurtenissen in The Last Jedi, komt de saga tot een einde. In Star Wars: The Rise of Skywalker zien wij de overlevenden van The Resistance die wederom oog in oog komt te staan met The First Order. Ondertussen bereikt het oude conflict tussen the Jedi en de Sith zijn hoogtepunt met als gevolg het definitieve einde van de Skywalker-saga.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij zowel twee dvd áls twee Blu-ray exemplaren van deze afsluiter van de Skywalker saga. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd of Blu-ray en beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die onlangs ook te zien was in Marriage Story naast Scarlett Johansson, is in Star Wars: The Rise of Skywalker opnieuw te zien als Kylo Ren?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 juni. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd’s en Blu-ray’s bij de gelukkigen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  20 juni, 2020

  Trailer