Star Wars: The Rise of Skywalker WINACTIE

Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams bundelen opnieuw hun krachten en nemen de kijkers mee op een epische reis naar een galaxy far, far away met STAR WARS: THE RISE OF SKYWALKER, welke vanaf 18 december 2019 te zien is in de Nederlandse bioscopen. De film vormt een meeslepend slot van de baanbrekende Skywalker-saga, waar nieuwe legendes worden geboren en de laatste strijd voor vrijheid gaat beginnen.

Met dank aan The Walt Disney Company Benelux mogen wij drie fijne prijspakketten weggeven. Hierin vind je niet alleen een setje vrijkaarten, maar ook een notebook en een stationairy set. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n pakket, om zelf dit nieuwe vervolg op een van de grootste franchises van Disney te gaan bekijken? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke acteur, die onlangs ook te zien was in Marriage Story naast Scarlett Johansson, is in Star Wars: The Rise of Skywalker opnieuw te zien als Kylo Ren?

Let op:
De actie loopt tot en met 21 december. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
14 december, 2019

Trailer