Star Wars: The Force Awakens WINACTIE

Gisteren ging Star Wars: The Force Awakens in première, waarin Lucasfilm en regisseur J.J. Abrams de handen ineen hebben geslagen om je mee te nemen naar ‘a galaxy far far away’. Star Wars keert terug keert naar het witte doek met Star Wars: The Force Awakens. De film speelt zich af 30 jaar na Return of the Jedi. Luke Skywalker heeft als doel om de Jedi orde te herstellen. Ondertussen werken Leia en Han Solo samen met de New Republic tegen de overblijfselen van het Galactic Empire en een nieuwe potentiële bedreiging. Ben jij klaar voor het nieuwe avontuur? Om je nog wat verder te laten warmlopen voor de film mogen wij, met dank aan The Walt Disney Company, een geweldige changing color mug en twee sleutelhangers weggeven (1x stormtrooper en 1x Darth Vader).

Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur neemt in die nieuwe Star Wars avontuur de rol van Poe Dameron op zich?

Let op:
De actie loopt tot en met 23 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best gaan doen om de prijzen mogelijk bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  17 december, 2015