Stargirl – seizoen 1 WINACTIE

De voorraad superhelden bij DC is onuitputtelijk. Na The Flash, Arrow, DC’s Legends of Tomorrow en Supergirl is Stargirl het volgende lid van de DC-familie met een gloednieuwe eigen serie! Stargirl is het alter ego van de jonge Courtney Whitmore, die het geheim van haar stiefvader achterhaalt en haar typische tienerleven vanaf nu combineert met een job als misdaadbestrijdster.

Naast de jonge Brec Bassinger als Stargirl vinden we onder andere ook oude bekenden als Luke Wilson en Amy Smart terug in de cast.

Het eerste seizoen van Stargirl is vanaf 28 april beschikbaar op DVD.

SYNOPSIS
Terwijl tiener Courtney Whitmore went aan een nieuwe familie, stad en school, ontdekt ze het geheim van haar stiefvader: hij was de rechterhand van Starman, lid van de Justice Society of America. Gewapend met de Kosmische Staf van Starman blaast Courtney de legende van het legendarische superheldenteam nieuw leven in en inspireert ze een nieuwe generatie misdaadbestrijders.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit eerste seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet het krachtige wapen dat Courtney Whitmore vindt, waarna ze Stargirl wordt?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  25 april, 2021

  Trailer