Stargirl – seizoen 3 WINACTIE

De middelbare scholiere Courtney Whitmore (Brec Bassinger), geeft met behulp van haar stiefvader, Pat Dugan (Luke Wilson) leiding aan een groep opmerkelijke jonge superhelden die het werk van DC’s allereerste Super Hero-team – de Justice Society of America – voortzetten. In het laatste seizoen is Starman (Joel McHale) herrezen uit de dood en biedt hij aan om Courtney te trainen in ruil voor hulp bij het aanpassen aan zijn nieuwe leven in het slaperige stadje Blue Valley. Maar het oplossen van een moordmysterie leidt er niet alleen toe dat onze helden beginnen te twijfelen aan de oprechte bedoelingen van de voormalige schurken om hun leven te beteren, maar ook tot de onthulling van een geheim dat Courtney, Pat en Starman diep zal schokken.

DC STARGIRL SEIZOEN 3 is sinds 21 juni verkrijgbaar op DVD en als BOXSET.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit derde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet het krachtige wapen dat Courtney Whitmore vindt, waarna ze Stargirl wordt?

Let op:
De actie loopt tot en met 31 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
24 augustus, 2023

Trailer