Steve Jobs WINACTIE

Sinds 8 juni ligt STEVE JOBS in de winkels. Steve Jobs neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten. De film is geregisseerd door Academy Award® winnaar Danny Boyle*, geschreven door Academy Award® winnaar Aaron Sorkin** en Michael Fassbender en Kate Winslet hebben beiden een Oscar nominatie gekregen voor hun rol in dit boeiende verhaal.

Ondanks dat zij deze nominaties niet wisten te verzilveren blijft dit natuurlijk wel een topfilm. Het doet ons dan ook deugd dat wij, in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment, een dvd en twee Blu-rays van deze film mogen vergeven. Het enige wat je daar voor hoeft te doen is hieronder je gegevens achter te laten, je voorkeur voor dvd of Blu-ray (bij geen voorkeur nemen wij aan dat je daadwerkelijk geen voorkeur hebt) en antwoord te geven op de volgende vraag:
Welke acteur zagen wij eerder als Steve Jobs in een film verschijnen?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de dvd en Blu-rays bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  9 juni, 2016