Steve Jobs WINACTIE

STEVE JOBS draait vanaf 3 december in de bioscoop. De film is een intiem portret van genie Steve Paul Jobs, CEO en oprichter van Apple, gespeeld door Michael Fassbender. STEVE JOBS neemt ons mee achter de schermen van de digitale revolutie met een lancering van drie iconische producten, eindigend met de onthulling van de iMac in 1998. Kate Winslet vertolkt de rol van Joanna Hoffman, zijn toenmalige hoofd marketing. Steve Wozniak, de mede-oprichter van Apple wordt gespeeld door Seth Rogen en Jeff Daniels is te zien als voormalig Apple CEO John Sculley.

STEVE JOBS is geregisseerd door Danny Boyle (Trainspotting, Slumdog Millionaire) en het scenario, gebaseerd op de biografie en bestseller van Walter Isaacson, is geschreven door Aaron Sorkin (The Social Network, A Few Good Men, The West Wing).

Wij mogen twee vrijkaarten voor STEVE JOBS vergeven en nu wil jij natuurlijk weten hoe jij dit alles kan winnen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke acteur kroop in 2013 al in de huid van Steve Jobs?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 december 2015. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij onze uiterste best doen om de kaarten bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  27 november, 2015