Straight Outta Compton WINACTIE

Vanaf 27 januari ligt de muzikale hiphop-film Straight Outta Compton in de winkelschappen. Hierin zien we hoe vijf jonge mannen in 1987 openhartige teksten en hardcore beats gebruikten om hun frustraties en woede over hun leven in één van de meest gevaarlijke buurten van Amerika te uiten en creëerden hiermee een machtig wapen: hun muziek. Deze culturele rebellen vormden samen de N.W.A. Met hun muziek, attitude en talent vochten ze tegen de autoriteiten die hen onder de duim wilden houden. In hun teksten vertelden ze de waarheid over het leven in de hood en begonnen ze een sociale revolutie die nog steeds invloed heeft op de hedendaagse samenleving. De film bewees zich al een groot succes in de bioscopen en wij zijn dan ook blij dat wij in samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment twee Blu-rays weg mogen geven voor één van de beste films van afgelopen jaar.

Die wil jij natuurlijk winnen, dus je wil vast weten hoe je kans maakt op zo’n Blu-ray met de Director’s Cut van de film? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
O’Shea Jackson Jr. speelt in Straight Outta Compton de rol van zijn vader, over welke acteur/ zanger hebben we het?

Let op:
De actie loopt tot en met 27 januari 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  19 januari, 2016