Strike Back – seizoen 7 WINACTIE

Sinds 28 oktober ligt het zevende seizoen van STRIKE BACK in de schappen. Hierin krijgt de terreureenheid een nieuwe commandeur én een nieuw werkgebied. In Maleisië moet het team op zoek naar een vermist nucleair wapen.

In de explosieve en bloedstollende Cinemax®-actieserie Strike Back, volgt de kijker de geheime terreureenheid Section 20 bij hun levensgevaarlijke missies om de meest dodelijke terroristen ter wereld uit te schakelen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd-exemplaren van dit zevende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Dit seizoen speelt zich zes maanden na het vorige seizoen af, welke de subtitel Retribution droeg. Wat is de officiële subtitel van dit seizoen?

Let op:
De actie loopt tot en met 11 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
4 november, 2020

Trailer