Stuber WINACTIE

Sinds 11 december ligt STUBER in de schappen, waarin regisseur Michael Dowse actie en komedie samenbrengt in een chaotische Uberrit. Een ontmoeting tussen een neurotische Uber chauffeur (Kumail Nanjiani) en een stoere agent (Dave Bautista) zorgt voor hilarische actiescènes. Michael Dowse die eerder indruk maakte met culthits Fubar en The Goon maakte met Stuber een film die doet denken aan Lethal Weapon en Bad Boys. Zet je schrap en bereid je voor op de uberrit van je leven!

Als de vriendelijke Uber-chauffeur Stu (Kumail Nanjiani) een passagier (Dave Bautista) oppikt die een agent blijkt te zijn die een brute moordenaar op het spoor is, krijgt Stu het zwaar voor de kiezen. Wanhopig probeert hij zijn gezonde verstand, zijn leven én zijn 5-sterren rating als chauffeur te redden. Dit zorgt voor hilarische scènes met de nodige actie. Bereid je voor op de rit van je leven in deze razendsnelle buddy comedy boordevol megahumor en actie van begin tot eind!

Met dank aan 20th Century Fox Home Entertainment en Team Lewis mogen wij twee Blu-ray exemplaren weggeven van deze chaotische Uberrit. Wil jij kans maken om deze aan je collectie toe te voegen? Laat dan hieronder je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
Welke film uit 2017 met Kumail Nanjiani in de hoofdrol, vormde zijn doorbraak en was tevens een opvallende hit in de bioscopen?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 januari. Daarna nemen wij via e-mail contact op met de prijswinnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
3 januari, 2020

Trailer