Stuber WINACTIE

Vanaf 11 juli is STUBER in de bioscopen te zien. Een zachtaardige Uber-chauffeur genaamd Stu (Kumail Nanjiani) bevindt zich plotseling midden in een hachelijk avontuur als hij een passagier (Dave Bautista) oppikt die een politieagent blijkt te zijn, in achtervolging van een meedogenloze moordenaar. Stu probeert wanhopig zijn verstand, zijn leven én zijn vijf-sterren beoordeling niet te verliezen.

Met dank aan The Walt Disney Company mogen wij drie setjes vrijkaarten weggeven. Nu is natuurlijk jouw vraag hoe je kans maakt op zo’n setje, om zelf deze actiekomedie te gaan bekijken? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je gegevens achteren beantwoord op de volgende vraag:
Welke film uit 2017 met Kumail Nanjiani in de hoofdrol, vormde zijn doorbraak en was tevens een opvallende hit in de bioscopen?

Let op:
De actie loopt tot en met 14 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de vrijkaarten bij de gelukkige op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  7 juli, 2019

  Trailer