Succession – seizoen 2 WINACTIE

In het tweede seizoen van SUCCESSION zien we hoe de zakelijke, politieke en familiale intriges binnen de familie Roy zich opstapelen. Ook dit pareltje van HBO mag je niet missen en ligt sinds 16 september in de schappen op dvd.

Kendall dealt met de gevolgen van zijn agressieve overnamepoging, Shiv staat op het punt op te klimmen naar de top van het bedrijf, Roman moet zijn weg weer van onderaf aan vinden en Connor doet een onmogelijke greep naar het directeurschap. Er zijn genoeg sappige intriges terwijl de familie wedijvert rondom de vraag ‘wie volgt Logan op?

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren weggeven van dit tweede seizoen! Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter en geef antwoord op de vraag:
Hoe heet de acteur die eerder Logan Roy speelt en die eerder te zien was in films als Troy en X-Men 2?

Let op:
De actie loopt tot en met 24 september. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 september, 2020

Trailer