Succession – seizoen 3 WINACTIE

Succession draait om de familie Roy, de disfunctionele eigenaars van Waystar RoyCo, een wereldwijd media- en entertainmentconglomeraat, die vechten om de controle over het bedrijf te midden van onzekerheid over de gezondheid van de patriarch van de familie, Logan Roy (Brian Cox). De serie heeft veel awards gewonnen in de afgelopen jaren, zoals meerdere Emmy Awards en Golden Globes. Seizoen drie begint met de gevolgen van een andere ontdekking van Kendall Roy: in plaats van de schuld op zich te nemen voor een groot bedrijfsschandaal, keert hij zich opnieuw tegen zijn vader. Deze serie is genomineerd voor

Het derde seizoen van Succession verschijnt op 25 mei op DVD. Op 25 mei zal ook de boxset verschijnen met seizoen 1 t/m 3 op DVD. Een must have voor de fans!

SYNOPSIS
Aan het einde van het tweede seizoen werd Logan Roy in een hinderlaag gelokt door zijn rebelse zoon Kendall. Hij begint het derde seizoen in een gevaarlijke situatie, waar hij verwoed poogt om familiebanden veilig te stellen en ook politieke en financiële bondgenoten te verwerven. De spanning neemt toe naarmate een bittere zakelijke strijd dreigt te veranderen in een oorlog binnen de familie.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd exemplaren van dit derde seizoen van deze serie weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de acteur die ook dit seizoen weer Logan Roy speelt en die eerder te zien was in films als Troy en X-Men 2?

Let op:
De actie loopt tot en met 7 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
17 mei, 2022

Trailer