Suicide Squad WINACTIE

Vanaf 4 augustus draait SUICIDE SQUAD in de bioscopen. Het voelt goed om slecht te zijn… Stel een team samen van ‘s werelds meest gevaarlijke, gevangen genomen Super Schurken en geef ze de meest geavanceerde wapens die er beschikbaar zijn. Stuur ze vervolgens op een missie om een onbekende, onoverwinnelijke entiteit te verslaan. U.S. intelligence officer Amanda Waller heeft besloten dat alleen een in het geheim opgesloten groep wanhopige, afschuwwekkende misdadigers, die niets te verliezen hebben, volstaat. Echter, wanneer zij ontdekken niet geselecteerd te zijn om te slagen, maar enkel om hun schuld in te lossen (falen is onvermijdelijk), is het de vraag of de Suicide Squad tijdens een poging zal sterven, of dat het vanaf nu ieder voor zich wordt.

Copyright: © 2016 Warner Bros. Entertainment. All rights reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV drie tattoo-setjes weggeven en natuurlijk doen wij daar een setje vrijkaarten voor de film bij. Dat wil jij natuurlijk winnen, dus hoe maak je kans op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Suicide Squad, speelt deze acteur de rol van ‘The Joker’, de meest beruchte inwoner van ‘Arkham Asylum’. Hij heeft een Oscar® en een Golden Globe® gewonnen voor zijn rol als de complexe transgender vrouw Rayon in ‘Dallas Buyers Club’. Ook is hij bekend van films als ‘Requiem for a Dream’, ‘Prefontaine’ en ‘Chapter 27’. Wat is de naam van deze acteur?

Let op:
De actie loopt tot en met 2 augustus 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de setjes bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

[contact-form-7 404 "Not Found"]
25 juli, 2016