Suits – seizoen 5 WINACTIE

Sinds 15 juni ligt het vijfde seizoen van SUITS in de schappen, waarin grenzen worden overschreden en banden worden getest. Harvey (Gabriel Macht – Love & Other Drugs) worstelt met zijn gevoelens als Donna (Sarah Rafferty – Brothers and Sisters) gaat werken voor Louis (Rick Hoffman – Samantha Who?). Louis krijgt ook te maken met verraad wanneer zijn succesvolle zus het advocatenkantoor inhuurt, maar hij niet haar advocaat mag zijn. Mike (Patrick J. Adams – Orphan Black) staat aan de verkeerde kant van de wet na zijn arrestatie, hij brengt hiermee zijn relatie met Rachel (Meghan Markle – Fringe) en de toekomst van het kantoor in gevaar. Jessica (Gina Torres – Firefly) moet besluiten of Harvey de juiste man is om haar bij te staan. Dit en meer is te zien in de 16 afleveringen van het vijfde seizoen van een serie die alleen maar beter wordt.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen we twee Blu-rays met het complete vijfde seizoen weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor welke aflevering van dit seizoen nam Patrick J. Adams ook de regie op zich?

Let op:
De actie loopt tot en met 20 juni 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij onze uiterste best doen om de Blu-ray’s bij diegene op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  13 juni, 2016