Suits – seizoen 7 WINACTIE

Vanaf vandaag, 8 augustus, ligt het zevende seizoen van SUITS in de schappen. Wanneer Mike (Patrick J. Adams) terug komt bij Pearson Specter Litt, en Jessica vertrekt, zullen Harvey (Gabriel Macht) en Louis (Rick Hoffman) hun persoonlijke irritaties opzij moeten zetten om hun zinkende firma te redden. Er ontstaan nieuwe dynamieken en ook Donna (Sarah Rafferty) en Rachel (Meghan Markle) zitten niet stil om nieuwe complotten te smeden.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen we een Blu-ray met het complete zevende seizoen weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Wij kennen Meghan Markle vooral van haar rol als Rachel Zane. Sinds kort zal zij vooral bekend staan als echtgenote van de Britse prins Harry. Wat is sinds haar huwelijk op 19 mei 2018 haar volledige titel?

Let op:
De actie loopt tot en met 15 augustus. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 augustus, 2018

Trailer