Suits – seizoen 8 WINACTIE

Vanaf 10 juli ligt het achtste seizoen van SUITS in de schappen. Duik in de wereld van de advocatuur in Manhattan onder leiding van de legendarische advocaat Harvey Specter (Gabriel Macht), zijn intelligente maar fijnbesnaarde partner Louis Litt (Rick Hoffman) en Donna Paulsen (Sarah Rafferty), de secretaresse die COO werd. Na een heftige machtsstrijd en het verlies van enkele sleutelfiguren, kan het trio zich weer volop richten op het winnen van prestigieuze rechtszaken, met steun van de onnavolgbare Alex Williams (Dulé Hill) en de onmiskenbaar getalenteerde Katrina Bennett (Amanda Schull). We maken ook kennis met Samantha Wheeler (Katherine Heigl), een topadvocate die graag de boel wat opschudt. Samen vormen zij een geslepen en vurig team dat al zijn kennis, humor en intuïtie moet bundelen om hun klanten tevreden te stellen en hun bedrijf overeind te houden.

In samenwerking met Universal Pictures Benelux en Triple P Entertainment mogen we een Blu-ray met het complete achtste seizoen weggeven. Kans daar op maken is heel erg simpel. Laat hieronder je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Voor dit seizoen namen twee belangrijke personages afscheid van de serie, wat is de naam van dit koppel in de serie?

Let op:
De actie loopt tot en met 10 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  3 juli, 2019

  Trailer