Suits – seizoen 9 WINACTIE

Vanaf 20 mei ligt het het negende en laatste seizoen van SUITS in de schappen. Het advocatuurbedrijf Zane Specter Litt Wheeler Williams uit Manhattan staat oog in oog met grote onzekerheden wanneer Robert Zane (Wendell Pierce) het opneemt tegen de Bar Association om Harvey (Gabriel Macht) te redden. Na zijn opoffering is Samantha (Katherine Heigl) achtergebleven met een grote leegte nu haar mentor er niet meer voor haar is. Harvey komt tot het besef dat hij Donna (Sarah Rafferty), de persoon die hem het meest dierbaar is, niet wil verliezen.

Seizoen negen volgt de legendarische advocaat en de operationeel directeur (COO) en hun strijd om de balans te vinden tussen hun relatie en werk. Samen met hun collega’s, Louis Litt (Rick Hoffman), Alex Williams (Dulé Hill), Katrina Bennett (Amanda Schull), and Samantha Wheeler vechten de twee om de reputatie van het bedrijf hoog te houden.

Met dank aan Universal Pictures Home Entertainment en Day One MPM mogen wij een dvd- én een Blu-ray exemplaar van dit fijne afsluitende seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat je gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf Blu-ray, én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de acteur die jarenlang te zien was als Mike in Suits, maar die de serie samen met Meghan Markle twee seizoenen geleden verliet?

Let op:
De actie loopt tot en met 19 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd óf Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
12 mei, 2020

Trailer