Sully WINACTIE

Vanaf 8 september 2016 is SULLY te zien in de bioscoop, de nieuwe film van regisseur Clint Eastwood met Tom Hanks in de hoofdrol. Op 15 januari 2009, was de wereld getuige van het ‘Mirakel op de Hudson’ toen piloot Chesley Sully Sullenberger (Tom Hanks) zijn defecte vliegtuig met een noodlanding op het ijskoude water van de Hudson rivier wist te landen. Hij redt met deze spectaculaire manoeuvre de levens van alle 155 passagiers aan boord. Maar terwijl Sully geroemd wordt door het publiek en de media om zijn buitengewone reddingsactie en vliegprestatie, is er een onderzoek gaande dat zijn reputatie en carrière dreigt te vernietigen.

Bezoek ook de officiële website van Sully – #sully
© 2016 Warner Bros. Ent. All Rights Reserved.

Ter ere van de release van deze film mogen wij in samenwerking met Warner Bros. Pictures International Holland BV 3 pakketten weggeven, met daarin een t-shirt, een pet en natuurlijk een setje vrijkaarten voor de film! Dat wil jij natuurlijk winnen, dus hoe maak je kans op deze fraaie prijzen? Dat hebben we heel makkelijk gemaakt. Laat je naam en e-mailadres achter en geef antwoord op de volgende vraag:
In Sully speelt deze actrice de rol van Lorraine Sullenberger, de vrouw van piloot Chesley ‘Sully’ Sullenberger. Deze actrice is o.a. ook bekend van haar rollen in films zoals Mystic River, The Truman Show en Love Actually. Wat is de naam van deze actrice??

Let op:
De actie loopt tot en met 9 september 2016. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de pakketten bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Vergeet niet om ons een LIKE te geven op Facebook, om zo op de hoogte te blijven van de nieuwste winacties!

  Naam
  Uw naam (verplicht) Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres Huisnummer en toev.
  Postcode Woonplaats
  Antwoord
  1 september, 2016