Summerland WINACTIE

Sinds 17 februari ligt SUMMERLAND in de schappen op DVD en Blu-ray. Met onder meer Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw, Penelope Wilton, Siân Phillips en Toby Osmond in de hoofdrollen.

Om zich te kunnen concentreren op haar werk als schrijfster in het midden van WOII, sluit de jonge ambitieuze Alice (Gemma Arterton) zich op in haar werkkamer op de kliffen van Dover. Afgesloten van de buitenwereld probeert ze wetenschappelijk bewijs te vinden dat mythes en magie niet bestaan. Haar isolement wordt doorbroken wanneer ze de zorg voor de jonge, uit Londen gevluchte Frank (Toby Osmond) op zich moet nemen. Door zijn onschuld en nieuwsgierigheid komen emoties en geheimen uit het verleden naar boven die ze lange tijd heeft proberen te onderdrukken…

Met dank aan The Searchers i.s.m. Triple P Entertainment mogen wij een Blu-ray exemplaar weggeven van deze film! Die wil jij natuurlijk winnen en aan jouw collectie toevoegen! Winnen is weer heel gemakkelijk. Laat je gegevens achter en beantwoord de volgende vraag:
In Summerland zien we Gemma Arterton als Alice, maar in welke James Bond-film is zij te zien als MI6 Agent Strawberry Fields?

Let op:
De actie loopt tot en met 25 mei. Daarna nemen wij contact op met de winnaar en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
8 mei, 2021

Trailer