Supergirl – seizoen 4 WINACTIE

Vanaf 26 februari is het vierde seizoen van SUPERGIRL beschikbaar op Blu-ray en DVD, een seizoen dat bestaat uit 22 bloedstollende avonturen waarin Supergirl op zoek gaat naar de waarheid en gerechtigheid in de voortdurende strijd om vrede op aarde.

Supergirl krijgt te maken met haar grootste uitdaging ooit: een golf van afkeer van alles wat buitenaards is, verspreid zich door National City, aangewakkerd door Agent Liberty. Kara Danvers neemt daarom de nieuwe onderzoeksjournaliste Nia Nal onder haar hoede bij CatCo Worldwide Media: samen proberen ze te achterhalen welke problemen de saamhorigheid in de stad ondermijnen. Ondertussen moet Kara als Supergirl de strijd aangaan met alle schurken die hun kans schoon zien in deze tijden van verdeeldheid. Hoe kan Supergirl de mensen weer samenbrengen als zij, zelf een alien, precies is waarvoor ze zo bang zijn? Maar het is de kwaadwillende Lex Luthor met zijn verwerpelijke plannen om de macht te grijpen die het grootste probleem vormt voor de Girl of Steel… en haar een verrassende nieuwe bondgenoot oplevert.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Coopr mogen wij twee Blu-ray exemplaren van dit volledige vierde seizoen weggeven. Wil jij dit seizoen aan jouw collectie toevoegen? Laat dan jouw gegevens achter en geef antwoord op de volgende vraag:
Welke actrice is ook dit seizoen weer te zien als Kara Danvers aka Kara Zor-El aka Supergirl aka Red Daughter?

Let op:
De actie loopt tot en met 13 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de Blu-ray zo snel mogelijk bij hen op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
6 maart, 2020

Trailer