Supergirl – seizoen 5 WINACTIE

In het vijfde seizoen van SUPERGIRL raakt iedereen in National City verslingerd aan de verslavende virtual reality ontwikkeld door CatCo. Via de media probeert Kara dit gevaar aan het licht te brengen. Ondertussen moet zij ook de nieuwe verslaggever William Dey, de bedrieglijke Martian Malefic J’Onzz, de obscure organisatie Leviathan en de schokkende terugkeer van Lex Luthor trotseren. Lukt het Supergirl opnieuw de wereld te redden wanneer de mensheid zich in de technologie verliest? Zet je schrap voor 19 spannende afleveringen vol schokkende onthullingen, bedreigingen van gevaarlijke Obsediaanse technologie en bovendien een gloednieuw kostuum.

Het seizoen is sinds 17 februari beschikbaar op Blu-ray™ en DVD.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit vijfde seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Hoe heet de actrice die ook dit seizoen weer in de huid kruipt van Supergirl aka Kara Danvers?

Let op:
De actie loopt tot en met 16 maart. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  9 maart, 2021

  Trailer