Supergirl – seizoen 6 WINACTIE

Samen met The Flash, Gotham, Arrow en DC’s Legends of Tomorrow behoort Supergirl tot het kransje geweldige DC Universe series. In de reeks volgen we het nichtje van De Man van Staal, terwijl ze een balans probeert te vinden tussen haar ware zelf en haar dagelijkse leven.

In het spannende laatste seizoen worden alle verhaallijnen afgerond en alle vragen beantwoord. Met 20 afleveringen is dit het definitieve hoofdstuk van de avonturen van Kara Zor-El.

Sinds 6 juli is het zesde seizoen van SUPERGIRL verkrijgen op dvd én Blu-ray.

SYNOPSIS
Nadat Supergirl Leviathan heeft verslagen, ontdekt ze dat Lex Luthor het Obsidan-platform wil gebruiken om de mensheid te hersenspoelen. Er is wel een manier om hem te verslaan, maar de overwinning levert Kara automatisch een verbanning op naar de Phantom Zone. Daar treft ze een van haar meest geduchte tegenstanders, de meedogenloze dwerg Nyxly, die op zoek is naar zeven magische totems die haar de wereldoverheersing zullen bezorgen.

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray-exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw voorkeur voor dvd of Blu-ray aan én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Welke veelzijdige actrice is ook dit seizoen weer te zien als Kara Danvers / Kara Zor-El / Supergirl en Overgirl?

Let op:
De actie loopt tot en met 22 juli. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvd of Blu-ray bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

[contact-form-7 404 "Not Found"]
15 juli, 2022

Trailer