Superman & Lois – seizoen 1 WINACTIE

Superman & Lois is de avontuurlijke Supergirl Spin-off-serie een die zich afspeelt in de Arrowverse. Met Tyler Hoechlin en Elizabeth Tulloch in de hoofdrol, volgt de serie het getrouwde koppel terwijl ze omgaan met het leven terwijl ze twee tienerzonen opvoeden op de Kent boerderij.

Synopsis:
Superman (Tyler Hoechlin), de beroemdste stripheld ter wereld, en zijn wederhelft journaliste Lois (Elizabeth Tulloch) staan voor een van hun grootste uitdagingen ooit: je kinderen opvoeden als je een werkende ouder bent in onze modern samenleving.

SUPERMAN & LOIS – SEIZOEN 1 OP DVD & BLU-RAY™ VANAF 12 OKTOBER 2022

In samenwerking met Warner Bros. Home Entertainment en Day One MPM mogen wij twee dvd- en twee Blu-ray exemplaren van dit seizoen weggeven. Wil jij deze aan jouw collectie toevoegen? Laat jouw gegevens achter, geef jouw eventuele voorkeur aan voor dvd óf blu-ray én geef antwoord op de onderstaande vraag:
Over de jaren is Superman door aardig wat acteurs gespeeld, noem minimaal drie acteurs die de Man of Steel gestalte hebben gegeven?

Let op:
De actie loopt tot en met 12 november. Daarna nemen wij contact op met de winnaars en gaan wij ons uiterste best doen om de dvds en Blu-rays bij de winnaars op de deurmat te krijgen. Om mee te doen aan deze prijsvraag dien je woonachtig te zijn in Nederland.

P.S.
Wil jij op de hoogte blijven van de laatste acties, recensies en artikelen?
LIKE ons op Facebook
VOLG ons op Twitter
VOLG ons op Instagram

  Naam
  Uw naam (verplicht)
  Uw email (verplicht)
  Adresgegevens
  Adres
  Huisnummer en toev.
  Postcode
  Woonplaats
  Antwoord
  5 november, 2022

  Trailer